Uw 1 e optie in Amersfoort Vathorst

Telefoon Reparatie Vathorst

Uw 1e optie voor alle reparaties in Amersfoort Vathorst

Telefoon Reparatie Amersfoort Vathorst is een ervaren reparatie bedrijf gevestigd in het winkelcentrum van Amersfoort Vathorst.

Wij werken met een jong en ervaren team welke alles van Telefoons tablets en computers weten. Heeft u dus een vraag of probleem kunnen wij dit in de meeste gevallen oplossen terwijl u wacht.

Wij zijn onder de naam Schermgebroken.nl vanaf 2009 actief in deze branche, wat vanuit hobby is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Voor dat wij gevestigd waren in Amersfoort Vathorst waren wij gevestigd in Nijkerkerveen, deze locatie werd echter te klein waarna wij in 2015 naar een goed bereikbare locatie in het winkelcentrum van Amersfoort Vathorst zijn verhuisd.

Door de verhuizing naar het winkelcentrum van Amersfoort Vathorst werd ook de vraag naar accessoires groot, zodoende verkopen wij naast reparaties ook vrijwel alle benodigde accessoires voor Telefoon's , Tablets, Computers en televisies omdat de vraag binnen de regio van Vathorst / Hoogland / Nieuwland / Emiclaer hier groot naar is.

Heeft u dus een probleem met uw Telefoon / Tablet / Computer ? Bel ons gerust op of kom langs in de winkel!

Telefoon nummer: 033-4668495

Locatie

Waar zijn wij gevestigd ?

Over onze locatie is nog wel eens verwarring doordat Navigatie systemen ons adres niet goed kunnen vinden.

Ons adres is:

Telefoon Reparatie Vathorst
Leeghwater 6
3825MR Amersfoort

Dit is midden in het Winkelcentrum van Vathorst, navigatie systemen geven echter nog wel eens aan dat het in de buurt van rotonde 8 en het station is. Het beste kunt u daarom navigeren naar het volgende adres:

Wouda 5
3825MA Amersfoort

U kunt hier gratis parkeren.

Wij zijn vervolgens gevestigd op het plein bij de Jumbo , Eyewish en Red Delicious wat 1 minuut lopen is vanaf de Wouda waar de ABN amro bank en Domino's pizza's zijn gevestigd.

Mocht u met het OV komen is het slechts 5 minuten lopen vanaf Station Amersfoort Vathorst naar ons adres.